Aleksanders Rengøring

Sommerhus rengøring

Fra 499 kr./pr. måned

Inkl. i sommerhus rengøring:

Har du spørgsmål?

Så kontakt os gerne, allerede i dag

Telefon

29 11 03 04

Email

kontakt@aleksander-rengoering.dk

Sommerhus rengøring

Er du interesseret i at få kvalitetssikker rengøring af dit sommerhus? Så er vi hos Aleksander Rengøring klar til at hjælpe. Vores firma er beliggende iSilkeborg, men vi kører også ud til kunder i  en radius af 50 km plus.

Er du sommerhusejer har du generelt bare en travl hverdag? Så kan der være mange gode grunde til at investere i klargøring af sommerhus og professionel rengøring. Med vores hjælp skal du ikke tænke over, hvorvidt du har tid til at klargøre og rengøre sommerhuset, før der kommer overnattende gæster. Det kan også være rart for dig selv, at du ankommer til et helt rent sommerhus, i stedet for at det første, du skal gøre, er at gøre rent.

Hvis du oplever, at tiden konsekvent er knap, og du derfor har svært ved at nå alt på din to do-liste, kan du starte med at fokusere på dit sommerhus. Vi er nemlig den sommerhusassistent, som du umuligt kan undvære, når først vi har rengjort dit sommerhus.

Vi sørger for rengøring og klargøring af sommerhus

Du kan trygt kontakte os, hvis du har brug for klargøring og rengøring af sommerhus. Alle vores medarbejdere er kompetente, selvstændige og administrative. Derfor bestræber vi os hele tiden på at levere den bedste service uanset opgavens omfang.

Når vi sørger for klargøring af sommerhus enten for dig selv eller overnattende gæster, er det vigtigt for os at prioritere kvaliteten. 

Interesseret?

Kontakt os nu,og få en snak om dit behov