Aleksanders Rengøring

Håndværkerrengøring

Fra 499 kr./pr. måned

Inkl. i håndværkerrengøring:

Har du spørgsmål?

Så kontakt os gerne, allerede i dag

Telefon

29 11 03 04

Email

kontakt@aleksander-rengoering.dk

Hvad er håndværkerrengøring?

Håndværkerrengøring er en ydelse professionelle rengøringsfirmaer udbyder til jer, der står midt i et byggerod. Med håndværkerrengøring får I rengøring både under byggeprojektet og efter det er færdigt. Håndværkerrengøring kræver ofte specialudstyr og et erfarent rengøringshold.

Håndværkerrengøring

Aleksander Rengøring tilbyder at udføre håndværkerrengøring for virksomheder og håndværkere. Det gør sig gældende, uanset om der er tale om en stor eller lille renovering. Uanset projekt, kan Aleksander Rengøring tilbyder at være den professionelle højre hånd, som sørger for, at ethvert projekt afsluttes pænt og rent. Vi rydder grundigt op, og udfører effektiv rengøring af høj kvalitet, som f.eks. rengøring af støv, snavs, materialerester mm…
Normalt tager vi rengøring af disse over 2 omgange. Den første rengøring planlægges typisk før gennemgang af bygherre. Der sørger vi for at fjerne pap, støvsuge samt en let aftørring af inventar. Den anden rengøring er slutrengøringen, hvor vi rengør alt inkl. vinduer inden aflevering.

Står du derfor og har gang i et byggeprojekt, er det en god ide at være på forkant allerede nu. På den måde er du sikret en ordentlig rengøring og en præsentabel afslutning på projektet.

Med vores håndværkerrengøring får I bl.a.:

Interesseret?

Kontakt os nu,og få en snak om dit behov